EMLÉKEZTETŐ, még 3 nap - Kérdőív a Svájci - Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok programjában főpályázóként résztvevő szervezetek vezetői számára

Tisztelt Szervezetvezető!
 
Még három nap áll rendelkezésre a Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alap hatásvizsgálatával foglalkozó kérdőív kitöltésére. Amennyiben Ön már kitöltötte, úgy tekintse jelen levelet tárgytalannak, köszönjük idejét és hozzájárulását az Alap értékeléséhez! A válaszok feldolgozása után (várhatóan az év végéig), többek között a www.svajcivil.hu oldalon közzétesszük a levont tanulságokat.
 
Amennyiben még nem töltötte ki, úgy jelezzük, hogy a kitöltésre 2015. szeptember 14-ig van lehetőség. Az online kérdőív ezen a linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/19oY3M4FGv_X9pOpgM_8oemZTRBQSPlRKmg2NySiwYiU/viewform
 
Jelen online kérdőív egy hatásvizsgálat része, melynek keretében Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alap hatékonyságát, eredményességét vizsgáljuk. Arra kérjük, hogy válaszaival segítse munkánkat.
 
A kérdőív kitöltése önkéntes és névtelen. A megadott válaszok mindvégig titkosak maradnak. A kérdőív kitöltése maximum 20 percet vesz igénybe.
 
Üdvözlettel,
a TKSz munkatársai