Emlékeztető - Svájci Civil és Ösztöndíj Alap elégedettség mérő kérdőív

Kedves Pályázó!

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy még kettő hét áll rendelkezésre a korábban már kiküldött pályázói elégedettséget felmérő kérdőív kitöltésére, amely ezen a linken érhető el: http://goo.gl/aT4KW

Kérjük, amennyiben már kitöltötte a kérdőívet, hagyja figyelmen kívül az alábbiakat. Köszönjük válaszait és közreműködését a következő kiírás tervezésében!

Amennyiben azonban még nem töltötte ki, kérjük, segítse a további kiírások hatékonyabb alakítását azzal, hogy mihamarabb megteszi. A fenti linken található kérdőívvel a Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok hatékonyságát, eredményességét vizsgáljuk. Az itt feltett kérdéseken keresztül azt szeretnénk megtudni, hogy milyen ismeretekkel, tapasztalatokkal és véleménnyel rendelkeznek a pályázók a programról. A megadott válaszok alapján tehát a jövőben kiírni szándékozott pályázatok minőségét és hatékonyságát is szeretnénk javítani.

A kérdőív kitöltése önkéntes és névtelen. A megadott válaszok mindvégig titkosak maradnak, a pályázatok értékelését semmilyen formában nem befolyásolják. A kérdőív továbbá nem tesztlap, nincsenek jó és rossz válaszok, csak az a fontos, hogy a saját véleményét fejtse ki. A kérdőív kitöltése kb. 20-25 percet vesz majd igénybe. Kérjük, hogy a hatékony munkát segítendő, szánjon ennyi időt a kitöltésre.

Amennyiben kérdése van, forduljon e-mailben (kornyezet@okotars.hu) vagy telefonon (06-1-4113505) az illetékes kollégákhoz.

Üdvözlettel,
a Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok Támogatásközvetítő Szervezetének munkatársai