Projekttervező képzések októberben

Kedves Pályázó!

A Svájci-Magyar Civil Alap második pályázati kiírására 2013. október 28-án 18 óráig lehet pályázatokat benyújtani. A programkezelő alapítványok mind a hat érintett megyében tartottak információs napokat szeptember folyamán.

A pályázatok minél magasabb színvonalú kidolgozásának elősegítése érdekében október első felében egynapos projekttervező és fejlesztő képzésekkel is segíteni kívánjuk a pályázók munkáját.

A képzések pontos helyszíneinek és időpontjainak szervezése folyamatban van. A hat megyeszékhelyen kívül egyéb helyszíneken is lehetőség van ilyen képzések tartására: a programkezelő alapítványok képviselői helyi civil szervezetek, központok, közösségek meghívására előzetes egyeztetés alapján - a kapacitások függvényében - további konzultációs alkalmakat tartanak bármelyik érintett megye településein, amennyiben a helyi szervező biztosítani tudja az esemény lebonyolítását és legalább 10 (5 szervezet) - a program iránt kifejezetten érdeklődő – fő részvételét.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy amennyiben szeretne részt venni, küldje el kitöltve a www.svajcivil.hu oldalról letölthető Projekt ötlet űrlapot a helyiiroda@svajcivil.hu e-mail címre, jelezve azt is, hogy a szervezettől kik, és melyik megyében/megyeszékhelyen szervezendő képzésen vennének részt.

A jelentkezés határideje: 2013. október 9.

A jelentkezőket az űrlapon megadott e-mail címükön értesítjük majd a képzések pontos helyszínéről és időpontjáról.

Üdvözlettel:

a programkezelő alapítványok