Jablonczay Lenke Ifjúsági Egyesület

SMCA-2013-0768-S

Röptető, önkéntes képzés fiatal nők számára

Témakör: 
Szociális szolgáltatások nyújtása
A pályázó szervezet hivatalos neve: 
Jablonczay Lenke Ifjúsági Egyesület
Levelezési (értesítési) cím: 
4024 Debrecen, Szent Anna utca 20-26.
Telefonszáma(i): 
+36-52/324-218
A projekt végrehajtásáért felelős személy neve: 
Márkus Zsuzsanna
E-mail elérhetősége: 
Telefon elérhetősége: 
52 324 218
A projekt tervezett kezdése: 
2014. március 1., szombat
A projekt tervezett befejezése: 
2015. február 28., szombat
Összeg: 
10 525 700 HUF
Összegzés: 

Az Egyesület célja, hogy tagjai felé közvetítse és terjessze az önkéntesség kultúráját, ösztönözze és felkészítse őket az önkéntes munkavégzésre. Átfogó célunk, hogy az önkéntesség eszméje értékteremtő eszközként épüljön be tagjaink életvilágába. Egyesületünk szervezeti kultúrájának és működésének szerves részét képezi a társadalmi felelősségvállalás, minden tevékenységébe integrálja ezt: az elmúlt években is végeztünk karitatív, önkéntes munkát, de jövőbeli működésünkbe szeretnénk még nagyobb hangsúllyal beépíteni. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ösztönözzük, felkészítsük tagjainkat az önkéntes munkavégzésre, valamint hogy megteremtsük az ehhez szükséges infrastrukturális feltételeket.

Céljaink eléréséhez a projekt keretein belül előadássorozatokat, konferenciát, egyéni és kiscsoportos tréningeket és tanulmányutakat szeretnénk szervezni. Ezen kívül pedig szeretnénk megteremteni az önkéntes munkavégzéshez szükséges feltételeket: felkutatni és felvenni a kapcsolatot a fogadó szervezetekkel, és előkészíteni programunk akkreditációs eljárását, kiépíteni és működtetni egy önkéntes rendszert az egyesület tevékenységi körében.

A projekt célcsoportjai az Egyesület összes tagja (60 fő), a konferencia hallgatósága (min. 200 fő) valamint a projekt és tréningek vezetői (min. 10 fő).

A projekt keretein belül szeretnénk további hosszú távú együttműködési szerződéseket kötni a majdani fogadó intézményekkel.