KIRÁLD KÖZÖSSÉGÉÉRT EGYESÜLET

SMCA-2013-0806-S

Az egyesület magasabb szintre emelése

Témakör: 
Szociális szolgáltatások nyújtása
A pályázó szervezet hivatalos neve: 
KIRÁLD KÖZÖSSÉGÉÉRT EGYESÜLET
Levelezési (értesítési) cím: 
3657 KIRÁLD, BÉKETELEP 23
Telefonszáma(i): 
06306840446
A projekt végrehajtásáért felelős személy neve: 
Czifranics Jánosné
E-mail elérhetősége: 
Telefon elérhetősége: 
06306840446
A projekt tervezett kezdése: 
2014. március 1., szombat
A projekt tervezett befejezése: 
2015. február 28., szombat
Összeg: 
2 160 000 HUF
Összegzés: 

A projekt célja, hogy a Királd Közösségéért Egyesület megerősödjön újabb emberek bevonásával és felkészítésével, valamint hogy megtanulja az intézmények, konkrétan az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér közösségi módon történő működtetését. A közvetlen célcsoportja az egyesület tagsága, valamint az újonnan bevont és aktivizált helyi emberek.
Ennek érdekében személyes beszélgetéseket, interjúkat kezdeményez, rendszeres közösségi beszélgetéseket tart, ahol megerősítik az emberek elkötelezettségét, közösen tervezik a szervezet és az IKSZT működését a közösségi tanulás folyamatában. 40 órás közösségi munkás képzésen elsajátítják a közösségi munka alapjait, valamint a szolgáltatások és intézmények közösségi módon történő szervezését és működtetését. A közösség megerősödése céljából, és a település felé történő megmutatkozás miatt 3 akciót szervez a projekt időszaka alatt-
A projekt eredményeképpen felállt újféle intézményi működtetés a teljes települést szolgálja, amelyben megjelenik minden Királdon élő elképzelése, a közösségéért tenni akaró emberek cselekvésein keresztül.